Drums & Beats

Zaterdagavond 4 november 2017 ging het dak er weer af voor de 3de editie van Drums & BeatsDrumsNBeatsLogo AnimatedSmall

Een muzikaal spektakel waarbij de slagwerkgroep met DJ en live band ervoor zorgden dat de voetjes van de vloer gingen! Dit keer in samenwerking met meesterpercussionist Gijs Anders van Straalen en aangevuld met de energieke dans van Sanshja Dance en Special Acts.

Drums & Beats biedt een unieke mix voor een avondje gezellig stappen. Een avondvullend programma met veel afwisseling van zang, dans, maar natuurlijk ook een grote rol voor onze eigen slagwerkgroep.

Het evenement vond plaats in de zaal van de Handboogvereniging VZOD aan de Blaarthemseweg 84 te Zeelst.

Drums & Beats is mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren

Flyer voorkant Drums& Beats Flyer Front  Flyer achterkantDrums & Beats Flyer Back

VACATURE SLAGWERKDOCENT M/V

VACATURE SLAGWERKDOCENT M/V

Harmonie L’Union Fraternelle is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende slagwerkdocent voor haar slagwerkopleiding en dirigent van de jeugdslagwerkgroep.

De nieuwe docent verzorgt de individuele slagwerklessen, dirigeert de Drumkids (onze jeugd slagwerkgroep) en selecteert en arrangeert eigentijdse muziekstukken. En is tevens de bruggenbouwer richting de grote slagwerkgroep en de slagwerksecties van het leerlingen- en harmonieorkest.

De slagwerklessen zijn op woensdagmiddag en de vroege avond – inclusief de repetitie van de Drumkids – in gemeenschapshuis ’t Patronaat, in Veldhoven (Zeelst). Op dit moment zijn er een twintigtal slagwerkers in opleiding waarvan er een tiental de Drumkids vormen; variërend in de leeftijd van 8-13 jaar. Een groep die met veel plezier samen moderne muziek maakt.

Ben jij…

  • Een enthousiaste, ervaren slagwerkdocent voor zowel gestemde als ongestemde instrumenten?
  • In het bezit van een diploma conservatorium of vergelijkbare opleiding?
  • Iemand die gevorderden en beginners op hun eigen niveau weet te prikkelen, motiveren en optimaal laat samen spelen?
  • In het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben je creatief genoeg om muziekstukken aan te passen aan het niveau van de leerlingen?
  • Een teamspeler, die een groep weet te binden en sta je open voor samenwerking met de overige orkesten?

Dan ben jij de slagwerkdocent die wij zoeken!

Wil jij “ aan de slag”gaan met deze nieuwe uitdaging, stuur dan een sollicitatiebrief vergezeld van je CV, per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd